Читај ми!

Uhapšen radnik Vodovoda zbog krađe vodomera

Beogradska policija uhapsila je radnika beogradskog "Vodovoda i kanalizacije" zbog sumnje da je krao vodomere, saopštila je policija.

Kako se navodi u saopštenju, uhapšen je V. N. (35) iz Beograda i uz krivičnu prijavu sproveden je dežurnom tužiocu Drugog osnovnog javnog tužilaštva, prenosi agencija Beta.

Osumnjičeni se tereti da je, od marta do početka aprila, ukrao više od 40 aparata.

Sumnja se da je krivična dela vršio tako što je kao radnik JKP "Vodovod i kanalizacija" znao raspored šahti na desnoj obali Save, pored reni bunara, pa se u noćnim satima dovozio svojim vozilom i otvarao šahte iz kojih je krao vodomere.

Sa ukradenih vodomera je potom uklanjao kompletne merne instrumente, brojčanike sa plastičnim zaštitama, a kućišta prodavao kao otpadni mesing po ceni od 200 dinara po jednom kilogramu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво