Читај ми!

Krvna osveta u Peći, dvoje ubijenih

Dve osobe ubijene a sedam povređeno u pucnjavi u Peći u blizini hotela "Grand". Među učesnicima u sukobu i članovi porodice narko-dilera Nasera Keljmendija, a prištinski mediji prenose da je moguć uzrok sukoba krvna osveta.

Direktor Regionalne bolnice u Peći Skender Drešaj potvrdio je da je u tu bolnicu prebačeno devet osoba koje su povređene u oružanom sukobu u blizini hotela "Grand", od kojih su dve osobe preminule.

U izjavi za prištinske medije, Drešaj je rekao da je preostalih sedam osoba van životne opasnosti i da su zbrinuti u bolnici u Peći.

Mediji prenose da je Regionalna policija u Peći potvrdila da su u oružanom sukobu u tom gradu dve osobe poginule a da ih je sedam ranjeno.

Portparol policije Kosova Dževat Ibraj je za prištinski Ekspres izjavio da je jedan od ubijenih slučajni prolaznik, dok je druga ubijena osoba bila uključena u sukob.

Osumnjičeni su pobegli, ali je njihov automobil marke "džip grand čiroki", koji su zapalili prilikom bekstva, ubrzo pronađen.

Ibraj kaže da ne zna motive tog teškog zločina, dok su izvori dnevnika Koha ditore rekli da imaju informacije da su među učesnicima u sukobu i članovi porodice narko-dilera Nasera Keljmendija.

Kako prenosi Ekspres, moguć uzrok sukoba je i krvna osveta.  

Vozilo (džip) iz kojeg je pucano pronađeno je u plamenu u jednom selu oko 10 kilometra od Peći, u pravcu Baranovo brdo, javljaju mediji u Prištini, dodajući da su vatrogasci izašli na lice mesta.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво