Читај ми!

Voz naleteo na džip, četvoro poginulih

Četiri osobe poginule kada je voz naleteo na džip na putnom prelazu u mestu Vražogrnac, kod Zaječara. Mašinovođi određeno zadržavanje do 48 sati.

U saobraćajnoj nesreći u mestu Vražogrnac, kod Zaječara, četiri osobe su poginule kada je voz naleteo na džip na putnom prelazu.

Nesreća se dogodila u 5.45 sati kada je putnički voz koji je saobraćao iz Negotina ka Zaječaru udario u putničko vozilo, koje je prelazilo prugu, iako je rampa bila spuštena.  

Putnički voz koji je iz Prahova saobraćao za Zaječar, na putnom prelazu naleteo je na automobil - drumsko vozilo džip, marke "suzuki", sa registarskim tablicama Bora.

U sudaru su poginula četiri muškarca, starosti preko 50 godina, koji su bili u automobilu.

"Jedno lice je ispalo iz vozila i ono je zatečeno pored pruge bez znakova života, a tri lica su bila u automobilu stotinak metara niže od pružnog prelaza", rekao je doktor Miroslav Nedeljković, načelnik Hitne pomoći u Zaječaru.

Prema njegovim rečima, vozač je davao znake života, međutim u toku evakuacije on je preminuo.

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, mašinovođi K. S. po nalogu osnovnog tužilaštva, određena je mera zadržavanja do 48 sati, saopštila je Policijska uprava u Zaječaru.

Osumnjičeni se tereti da nije zaustavio voz na pružnom prelazu iako je imao pisani nalog da se zaustavi, s obzirom na to da je prelaz nebezbedan. 

Iz "Železnica" navode da je ovaj putni prelaz obezbeđen branicima i da ima čuvara putnog prelaza.

Istraga će utvrditi sve okolnosti pod kojima se tragedija dogodila.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво