Читај ми!

Srbin uhapšen zbog droge u Americi

Policija u SAD uhapsila je Srbina Jovana Ignjatovića zbog proizvodnje i prodaje marihuane, kao i jednog stanovnika Jute sa kojim je Ivanović pokušao da prokrijumčari drogu u automatu za pića. Policija zaplenila 30 kilograma marihuane.

Državljanin Srbije Jovan Ignjatović (27) uhapšen je u Pensilvaniji zbog posedovanja, prometa i proizvodnje marihuane.

Uhapšen je i stanovnik države Jute sa kojim je Ivanović pokušao da prokrijumčari drogu u automatu za prodaju gaziranog pića.

Policija u Pensilvaniji juče je dobila dojavu o pošiljci sa drogom koja je imala nepostojeću adresu firme za dostavu paketa.

Ignjatović je preuzeo pošiljku iznajmljenim kamionom u Bensalemu i odvezao je, u pratnji Dejvida Pelikota (36), do skladišta u Filadelfiji gde su potom uhapšeni.

Policija je u skladištu zatekla automate sa gaziranim pićima, gajbice i kartonske kutije, a iz celog prostora se širio jak miris sirovine marihuane.

U skladištu je zaplenjeno 20 kilograma marihuane, a još 10 u kamionu kojim su se osumnjičeni dovezli.

Policajcima su u potrazi za drogom pomogali psi tragači.

Ignjatović i Pelikot su u ponedeljak veče izvedeni pred sud koji im je odredio kauciju od 50.000, odnoso 65.000 dolara.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи