Читај ми!

Troje dece stradalo u požaru u Velikoj Krsni

Poginulo troje dece kada se zbog vatre urušio krov kuće u Velikoj Krsni kod Mladenovca. Deca, starosti dve, tri i četiri godine, bila su u kući sama i zaključana. Uzrok požara nepoznat.

U požaru u porodičnoj kući u Velikoj Krsni kod Mladenovca, stradalo je troje dece, koja su u trenutku kada je požar izbio bila u kući sama i zaključana.

Šta je dovelo do požara u kom su stradali dvogodišnje, trogodišnje i četvorogodišnje dete znaće se posle uviđaja.

Načelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a Predrag Marić rekao je da je požar izbio oko 17.30 i da je zahvatio porodičnu kuću od 50 kvadrata.

Ono što je poznato - u trenutku izbijanja požara, deca su bila sama i zaključana u kući. Prvi koji su stigli do kuće, nisu mogli, zbog plamena, da razvale vrata.

Komšija Zoran Milićević priča da, kada su uspeli da uđu u kući, dece nije bilo nigde.

"Jedno sat vremena smo tražili i našli tri lobanje, ja sam izašao napolje, a vatrogasci su nastavili uviđaj", kaže Milićević.

Vatrogasne ekipe požar su ugasile za osam minuta. Požar je gasilo osam vatrogasaca iz mladenovačke vatrogasne brigade.

Načelnik Uprave za vanredne situacije u Beogradu Rade Milošević rekao je da je krov kuće, kada su vatrogasne ekipe stigle na lice mesta, već bio urušen i da zbog toga nije bilo moguće da se pomogne deci.

Milošević je rekao i da uzrok požara još nije poznat, jer uviđaj nije završen.

Troje nastradale dece u Velikoj Krsni živelo je samo sa majkom. Ova izbeglička porodica, kako su našoj ekipi rekle komšije, nedavno je kupila kuću staru pedeset godina, u kojoj su deca i nastradala.

Број коментара 27

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво