Lažna dojava o bombi u Novom Sadu

Policija ustanovila da je dojava o bombi u zgradi ekonomske škole "Svetozar Miletić" u Novom Sadu bila lažna. Đacima i nastavnicima nakon pregleda zgrade dopušteno da se vrate na nastavu.

Nakon pretrage ekonomske škole "Svetozar Miletić" u Novom Sadu, policija ustanovila da je dojava o bombi bila lažna. Đacima i nastavnicima je nakon pregleda zgrade dopušteno da se vrate na nastavu, potvrđeno je agenciji Beta u toj školi.

Jedna profesorka nije htela da pusti đake napolje jer je smatrala da je dojava lažna, ali se predomislila kada su joj policajci zapretili krivičnom prijavom.

Sekretar škole Mirjana Pereula rekla je da je ovo druga lažna prijava bombe za dva dana.

"Ne sumnjamo ni na koga, nemamo nikakvu informaciju o tome ko bi mogao da bude kriv, ali imam utisak da je to nečija neslana zabava", rekla je Perula.

Rekla je da ni deca u školi ne shvataju ozbiljno te dojave, a i danas su se radovala jer gube časove.

"Ne mislim ni da učenici znaju ko je u pitanju, ali oni se nisu uplašili", rekla je ona i dodala da je škola imala sličan problem pre oko deset godina, i to skoro svakodnevno.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара