Читај ми!

Porodična tragedija kod Kruševca

U porodičnom domaćinstvu u selu Kukljin kod Kruševca M. I. iz puške ubio suprugu, a potom izvršio samoubistvo. Kako RTS nezvanično saznaje, među supružnicima je i ranije bilo razmirica. M. I. je pre 12 godina zbog ubistva odslužio zatvorsku kaznu.

U selu Kukljin kod Kruševca u prepodnevnim časovima dogodila se velika tragedija. U porodičnom domaćinstvu M. I. je iz puške ubio suprugu D. I. (38), a potom je u garaži izvršio samoubistvo.

Kako RTS nezvanično saznaje, među supružnicima je i ranije bilo razmirica, a M. I. je pre 12 godina, takođe zbog ubistva, odslužio zatvorsku kaznu.

Vest o tragediji roditeljima preminule D. I. koji žive u susednom dvorištu, prva je saopštila četvorogodišnja unuka, najmlađa od tri kćeri tragično nastradalih supružnika.

Uviđaj je u toku. Istragu vodi zamenik tužioca Višeg suda u Kruševcu, Srđan Živić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије