Читај ми!

Prozor sa Skupštine pao među prolaznike

Deo prozora sa prvog sprata zgrade Skupšštine Srbije u Ulici Kralja Milana pao na trotoar. Niko nije povređen. Uzrok pada je promaja.

Sa prvog sprata zgrade Skupštine Srbije u Ulici Kralja Milana broj 14 deo prozora pao je na trotoar. Staklo je uz prasak palo između nekoliko prolaznika u toj prometnoj ulici, ali niko nije povređen.

Kako je saopšteno iz kabineta generalnog sekretara parlamenta Jane Ljubičić, uzrok pada dela prozora je promaja.

U saopštenju je navedeno da će svi prozori na zgradi skupštine biti provereni, kako se ubuduće takvi nemili događaji ne bi ponovili.

Prozor je pao na trotoar nešto posle podneva.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се