Ubistvo u Petrovcu na Mlavi

Policija privela tri osobe osumnjičene za ubistvo koje se dogodilo jutros u Opštini Petrovac na Mlavi. Vlasnik parcele u Kladurovu je ubijen nakon verbalne rasprave sa tri osobe koje je zatekao u krađi šume.

Požarevačka policija privela je tri osobe osumnjičene za ubistvo koje se dogodilo jutros oko 06.00 časova u Opštini Petrovac na Mlavi, saopštila je policija.

Nakon obaveštenja da mu seku šumu, vlasnik parcele u Kladurovu otišao je sa suprugom na parcelu, gde je zatekao tri osobe u krađi.

Nakon verbalne rasprave, jedan od njih je hicem iz pištolja ubio vlasnika parcele M.L. (68), a potom su sva trojica pobegla sa mesta zločina.

broj komentara 2 pošalji komentar
(ponedeljak, 15. jul 2013, 20:21)
keki [neregistrovani]

ubica

Za ubistvo sa predumisljajem treba ga osuditi 40 godina,ubiti coveka za par metara drva koja jedva da imaju vrednost 100 eura zar toliko vredi ljudsju zivot,sta je sa ovim mladim ljudima?

(ponedeljak, 15. jul 2013, 14:28)
Мирослав. Краг. [neregistrovani]

Убио, за пар метара дрва

Нешто се дешава у Србији, гине се на све стране у саобраћају, на улици, у кући, и често у шуми на туђој парцели... Који су то људи кад могу да убију старијег човека а крали му дрва, која би ту казна била адекватна... Да ли је то утицај телевизија, где филм без насиља и гомиле убистава није интересантан, ...