Читај ми!

Nesreća kod Gornjeg Milanovca

Pet osoba povređeno u sudaru koji se oko 16 časova dogodio u mestu Svračkovci, kod Gornjeg Milanovca, na Ibarskoj magistrali.

U sudaru koji se oko 16 časova dogodio se u mestu Svračkovci, kod Gornjeg Milanovca, na Ibarskoj magistrali, povređeno je pet osoba.

Prema još uvek nezvaničnim informacijama, saobraćajna nezgoda se dogodila kada je putničko vozilo marke "reno megan", beogradskih registarskih oznaka, koje je dolazilo iz pravca Gornjeg Milanovca, iznenada prešlo na levu stranu puta i sudarilo se sa teretnim kamionom koji je prevozio stoku.

Kamion se potom direktno sudario sa "golfom" šabačke registracije.

Sa teškim telesnim povredama, jedna osoba je prebačena na neurološku kliniku u Kragujevac, tri osobe su zadržane u Opštoj bolnici u Gornjem Milanovcu, a jedna je puštena na kućno lečenje, potvrdio je za RTS primarijus dr Tomislav Pejović, načelnik Hirurgije gornjomilanovačke bolnice.

Nekoliko grla stoke stradalo je u ovom udesu. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи