Читај ми!

Razbojnik opljačkao porodicu kod Kraljeva

Nepoznati razbojnik ranio iz pištolja vlasnika porodične kuće u mestu Rudno kod Kraljeva, i ukrao novac i zlatni nakit u vrednosti od 50.000 dinara. Povređeni van životne opasnosti.

Pripadnici kriminalističke policije podneli su krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu protiv nepoznatog izvršioca, zbog osnova sumnje da je u mestu Rudno kod Kraljeva, izvršio krivično delo razbojništvo, kojom prilikom je hicem iz pištolja vlasniku porodične kuće naneo tešku telesnu povredu.

Kako je saopštila Policijska uprava Kraljevo, sumnja se da je razbojnik, maskiran "fantomkom" i naoružan, došao do porodične kuće V. A. (48) i S.A. (46) i njihovo troje dece i, uz pretnju da će ih sve pobiti, zahtevao novac i zlato.

Kada se vlasnik V.A. oglušio o njegova naređenja i pokušao da zaštiti sebe i porodicu, razbojnik je u kući ispalio više hitaca, kada je V.A. zadobio ustrelnu ranu u predelu stomaka.

Odmah potom, razbojnik je sa stola uzeo iznuđeni novac i zlatan nakit u vrednosti od preko 50.000 dinara i pobegao.

Povređeni je prebačen u Zdravstveni centar "Studenica" u Kraljevu gde je podvrgnut hirurškom zahvatu i nalazi se van životne opasnosti.

Uviđaj je izvršio istražni sudija Višeg suda u Kraljevu, u prisustvu zamenika Višeg javnog tužioca i pripadnika kraljevačke kriminalističke policije.

Preduzimaju se mere na identifikaciji i pronalasku odbeglog razbojnika, kao i na rasvetljavanju svih okolnosti izvršenja ovog krivičnog dela, navedeno je u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво