Mladić skočio s Palate pravde

Muškarac koji je osumnjičen da je zadavio devojku u naselju Medaković, pokušao da izvrši samoubistvo skokom sa drugog sprata Palate pravde posle dva sata saslušanja.

Mladić, koji se sumnjiči da je pre dva dana zadavio svoju devojku u naselju Medaković, skočio je sa drugog sprata Palate pravde. Sada se nalazi na odeljenju intenzivne nege u Urgentnom centru, a lekari kažu da je njegovo stanje stabilno i da je u ovom trenutku van životne opasnosti.

Posle dva sata saslušanja, tokom kojeg je, kako mediji prenose, priznao krivicu za ubistvo devojke, mladić je pokušao da izvrši samoubistvo skokom sa drugog sprata palate pravde.

„Nakon završenog saslušanja kod dežurnog istražnog sudije višeg suda u Beogradu okrivljeni je izašao iz kabineta, s obzirom da je trebalo da se sačeka odluka predloga tužioca da mu se odredi pritvor. Nakon što je okrivljeni izašao iz kabineta sudije, on je preskočio gelender jer postoji otvor između spratova u zgradi Palate pravde i skočio sa drugog sprata", istakla je portparol Višeg suda u Beogradu Dušica Ristić.

Lekari su na licu mesta konstatovali povrede glave, sva četiri ekstremiteta i male karlice, ali stabilne vitalne funkcije, rekli su u Hitnoj pomoći.

"Oko 14 časova pacijent koji ima oko 23 godine dovezen je kolima hitne pomoći u Urgentni centar sa povredama koje se karakterišu kao teške telesne povrede, s tim što je u ovom trenutku njegovo stanje stabilno i dijagnostičke procedure su u toku", objasnio je zamenik direktora Urgentnog centra Dušan Jovanović.

Ovo je već drugi put da pokušava da izvrši samoubistvo. Prvi put je prilikom hapšenja pokušao da skoči sa zgrade studnetskog doma Karaburma, ali je policija uspela tom prilikom da ga ubedi da siđe i preda se.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се