Nesreća na auto-putu Beograd-Niš

Teško povređeni vozač kamiona, koji se prevrnuo kod Svilajinca, operisan u kragujevačkom Urgentnom centaru i njegovo stanje je stabilno. Kamion se, zbog pucanja gume, prevrnuo, potom probio zaštitnu ogradu i završio u suprotnoj traci.

U saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd–Niš, ispred skretanja za Svilajnac, jedna osoba je teško povređena. Nesreća se dogodila kada se u traci ka Beogradu, zbog pucanja prednje gume, prevrnuo kamion makedonskih registarskih oznaka VE 918-KK.

Kamion je potom probio zaštitnu ogradu i završio u suprotnoj traci.

Teške telesne povrede zadobio je vozač kamiona Aco Nedev koji je sa teškim povredama, opasnim po život, prevezen u kragujevački Urgentni centar. Nedev je operisan i njegovo trenutno stanje je stabilno, izjavila je Tanjugu portparol te zdravstvene ustanove Vanja Đorđević.

Zbog isticanja goriva iz rezervoara kamiona, traka auto-puta ka Nišu bila je zatvorena za saobraćaj, pa se stvorila dugačka kolona vozila.

Saobraćaj je uspostavljen u oba pravca, a vozila se kreću usporeno.

broj komentara 7 pošalji komentar
(subota, 02. jun 2012, 23:26)
anonymous [neregistrovani]

palikurec

gospodo vi sigurno niste voZac po ovome sto komentarisite Za vas molim lepo solidarisite se jer kako sto sam ja ocenio vi ste biciklista i neZnate kako puca guma na biciklu a kamo li na kamionu na biciklu ZadrZite 100 kg. a na kamionu 40 TONA daj boZe da nam se kolega oporavi .....ps. poZdrav svim voZacima

(utorak, 29. maj 2012, 22:45)
Gordan at [neregistrovani]

auto-put

je na tom delu puta , sasvim solidan i 10 puta je bolji nego u Makedoniji.Ja sam prosao par minuta posle tog udesa na toj traci i nista nisam primetio na asfaltu da nije u redu.Sigurno je da nije put kriv za pucanje gume i ne treba samo nesto kritikovati ako nije tako.Lokalni putevi su u mnogim naseljima uzas, ali auto put na ovom delu puta sigurno nije.Ovakve nesrece desavaju se sirom Evrope.Kucaju se u nadvoznjake i slecu sa puta svuda, jednostavno taj posao nosi svoje rizike a tu spada i zamor vozaca, kao i zamor materijala.Nesrecnom vozacu zelim potpuno i sto skorije ozdravljenje.

(ponedeljak, 28. maj 2012, 22:44)
Dragan [neregistrovani]

Kritike i smo kritike

Da li je autoput uzrok pucanja gume na kamionu.Voleo bih da vidim tebe i tvoje domacinsto kako je uredjeno.Najlakse je kritikovati.

(ponedeljak, 28. maj 2012, 19:59)
anonymous [neregistrovani]

Autoput

Beograd Nis je nesto najgore sto postoji u svetu i nije mi jasno gde idu tolike pare o putarini i zasto se ne popravi ta deonica ...

(ponedeljak, 28. maj 2012, 19:22)
zoran [neregistrovani]

cuvajte se

situacija u zemlji je teska,ljudi nemaju ekonomskih srestava za najosnovnije potrebe,a kamol za zamenu izlizanih guma pa se nazalost desavaju ovakve nesrece.Brzo ozdravljenje povredjenima.Pozdrav iz Danske.

(ponedeljak, 28. maj 2012, 18:14)
anonymous [neregistrovani]

nesreca

3 kamiona su razbila bankine na razlicitim mestima. i to u roku od 2-3 sata na istom autoputu.

(ponedeljak, 28. maj 2012, 17:00)
anonymous [neregistrovani]

put

ajoj majko mila