Читај ми!

Čedomorstvo u Mladenovcu

Majka ubila svoje dvoipogodišnje dete u porodičnoj kući u selu Mladenovcu kod Mladenovca.

U selu Mladenovac, u istoimenoj beogradskoj opštini, 34-godišnja Slađana S. ubila je kuhinjskim nožem svoje dvoipogodišnje dete. 

Dete je od uboda u stomak odmah preminulo. Majka je zaključala telo deteta u sobi i pozvala policiju.

Kako RTS nezvanično saznaje, Slađana S. je prethodno pokušala da zadavi dete. Slađana S. je živela u kući sa svekrvom i mužem.

Meštani sela Mladenovca šokirani su zločinom u njihovom komšiluku. Kažu da ništa nije ukazivalo da će se nešto tako dogoditi. Nemaju loše reči za porodicu Stojanović. Tvrde da se Slađana pre dva meseca vratila sa lečenja, ali ne žele da kažu zbog čega je bila u bolnici.

Iako Centar za socijalni rad nema dosije o porodici Stojanović, komšije su nam rekle da su čule da je Slađana imala psihičkih problema.

"Po pravilu se to krije. Sramota, žig i ne vodi se računa o tome da postoji opasnost za okolinu i nju ako ne ide kod lekara, ako ne pije lekove i ako se ne kontroliše adekvatno i na vreme", rekao je psiholog forenzičar Milan Kostić.

Stručnjaci, takođe, napominju da ukoliko se osoba koja se lečila od psijitrijskih problema pušta kući, porodica tokom njenog oporavka mora da joj pomaže i kontroliše da li uzima lekove. Ne preporučuju da osobe s takvim problemima ostaju same s decom.

Stravičan zločin dogodio se oko 13 sati. Uviđaj na licu mesta obavila je mladenovačka policija.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи