Читај ми!

Sprečeno krijumčarenje oružja

Na graničnom prelazu Horgoš sprečen pokušaj krijumčarenja tri optička nišana i četiri vazdušne puške. Protiv vozača u čijim kolima je pronađeno oružje, pokrenut prekršajni postupak.

Carinici su, u saradnji sa graničnom policijom, na graničnom prelazu Horgoš sprečili pokušaj krijumčarenja tri optička nišana i četiri vazdušne puške, saopštila je Uprava carine.

Kako je navedeno, vozilo marke ''alfa romeo 156'', subotičkih registarskih oznaka, kojim je upravljao srpski državljanin iz Subotice našlo se u traci predviđenoj za putnike koji nemaju ništa da prijave carinskoj kontroli, što su vozač i suvozač potvrdili.

Carinik je pregledom vozila ispod suvozačevog sedišta pronašao tri optička nišana marke "rajfl skoup".

Ispod zadnjeg sedišta pronađena su četiri kundaka za vazdušne puške marke B3-3 kalibra 4,5 mm bez serijskih brojeva, a ispod prednjeg levog blatobrana, pored motora, otkrivene su i četiri pripadajuće puščane cevi.

Protiv vozača je pokrenut prekršajni postupak pred nadležnim sudom, dok su puške i nišani privremeno zadržani, navedeno je u saopštenju.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво