Читај ми!

Sumnjiv paket za tužioca

Tužiocu za ratne zločine Vladimiru Vukčeviću na kućnu adresu stigao paket sumnjivog sadržaja, a policija je utvrdila da je reč o tri knjige koje su poslate iz Holandije. Policija je oko 14 časova blokirala deo Dobračine ulice.

Kako je RTS-u potvrđeno, na kućnu adresu tužioca za ratne zločine Vladimira Vukčevića stigao je paket bez ikakvog pečata, navodno sumnjivog sadržaja iz Holandije.

Antidiverzione ekipe MUP-a proverile su pošiljku i kako je policija večeras saopštila u pošiljci su bile tri knjige autora Slobodana Mitrića.

Tužilac Vukčević je, u kratkom razgovoru sa reporterom RTS-a, potvrdio samo da je sumnjivi paket stigao na njegovo ime.

"Vukčevićeva supruga prijavila je službenom obezbeđenju sumnjiv paket zbog nepoznatog pošiljaoca i sumnje šta se u njemu nalazi", rekao je Fonetu direktor policije Milorad Veljović i objasnio da se ispostavilo da je reč o tri knjige.

Veljović je rekao da je pošiljalac paketa izvesni Mitrić i da Vukčevićeva supruga nije htela da ga otvori, pa ga je zbog toga dala pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova koji obezbeđuju njihov stan i oni su pozvali kontradiverzionu ekipu.

Deo Dobračine ulice u kojoj stanuje Vukčević bio je od 14 časova zatvoren za prolaz. Bile su tu brojne ekipe policije, a pripadnici kontradiverzione ekipe su, obučeni u opremu koja umanjuje efekat eksplozije, ušli u zgradu, uzeli sumnjivi paket, stavili ga u specijalnu prikolicu i odneli.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи