Читај ми!

Usvojen predlog o formiranju operativnog tima za podršku proizvodnji struje

Radna grupa za praćenje sigurnosti snabdevanja energijom i energentima o situaciji u energetskom sektoru usvojila je predlog o formiranju operativnog tima s ciljem pružanja podrške u proizvodnji električne energije JP "Elektroprivreda Srbije" i izradi planova za snabdevanje.

Kada je reč o stanju u gasnom sektoru u Srbiji, na sednici Radne grupe rečeno je da se snabdevanje odvija nesmetano, kao i da nema nikakvih ograničenja u snabdevanju naftom i naftnim derivatima, saopštilo je Ministarstvo rudarstva i energetike, navodi se u saopštenju Ministarstva energetike.

Predstavnici "Elektromreže Srbije" i "Elektrodistribucije Srbije" istakli su da ne postoje problemi u stabilnosti sistema i da se remonti obavljaju po planu.

Na sednici su predstavljeni najnoviji podaci o proizvodnji, prenosu i distribuciji električne energije, kao i snabdevanju domaćeg tržišta energentima.

Na sastanku Posebne radne grupe za praćenje sigurnosti snabdevanja energijom i energentima, pored predstavnika Ministarstva rudarstva i energetike, učestvovali su i predstavnici "Elektroprivrede Srbije", AD "Elektromreža Srbije", "Elektrodistribucije Srbije", "Naftne industrije Srbije" a. d., Poslovnog udruženja "Toplane Srbije", Javno komunalnog preduzeća "Beogradske elektrane", "Transportgasa", Grada Beograda, članovi Saveta AERS-a, Direkcije za robne rezerve, RHMZ i "Srbija kargo" a. d.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво