Читај ми!

MK Grupa pomaže ugroženima nakon zemljotresa u Hrvatskoj

MK Grupa nastavlja da pruža podršku stanovništvu pogođenom nedavnim zemljotresima u Hrvatskoj. MK Grupa je jedna od prvih kompanija koja je uputila finansijsku pomoć od 7,7 miliona dinara za ugrožene i saniranje posledica zemljotresa, a potom su članice MK Grupe - Karneks i Flora poslale donaciju od sedam tona svojih proizvoda među kojima su konzervirano povrće, konzerve humusa i pašteta, u vrednosti od pet miliona dinara.

Donacija u proizvodima kompanija članica MK Grupe upućena je zagrebačko-ljubljanskoj mitropoliji, nakon apela i nedavne posete Mitropolita zagrebačko-ljubljanskog Porfirija Srbiji.

"MK Grupa je među prvim kompanijama koje su uputile finansijsku pomoć od 7,7 miliona dinara za pomoć stanovništvu koje je pretrpelo zemljotrese u oblasti oko Petrinje, Siska, Gline i okolnim selima, a sada nastavljamo da pružamo podršku doniranjem osnovnih životnih namirnica. Svakako da donacije ne mogu zameniti emotivne, materijalne gubitke i porušene domove ljudi, ali se nadamo da ćemo ovom podrškom meštanima bar malo olakšati naredni period i pomoći im u oporavljanju od posledica zemljotresa", izjavila je Aleksandra Stojanović, direktor korporativnih poslova MK Grupe.

Novčanom i donacijom u proizvodima, MK Grupa još jednom pokazuje odgovornost i brigu o zajednicama u kojima posluje, posebno u vanrednim okolnostima, saopštila je kompanija.

Od svog osnivanja MK Grupa kontinuirano pruža podršku u 123 zajednice u kojima posluje, a samo u prošloj godini izdvojeno je više od milion evra prevashodno za borbu protiv pandemije kovid-19, kao i za podršku zdravstvenim radnicima.

"Imajući u vidu izvanredne rezultate, zalaganje i pružanje pomoći čitavom društvu, ova kompanija proglašena je za društveno najodgovorniju kompaniju 2020. godine, od strane Srpske asocijacije menadžera", saopštila je kompanija.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво