Novo rukovodstvo komapnije Schneider Electric za Srbiju i Crnu Goru

Na čelo kompanije Šnajder elektrik Srbija i Crna Gora (Schneider Electric) postavljena je Ksenija Karić.

Ksenija Karić ima više od 15 godina iskustva i stručnosti stečenih u radu na različitim liderskim pozicijama iz oblasti energetike, saopšteno je iz kompanije Šnajder elektrik Srbija i Crna Gora.

Na mestu direktora zameniće Dejana Markovića, koji nakon četiri godine vođenja kompanije u Srbiji i Crnoj Gori prelazi na mesto direktora sektora energetike i servisa za oblast Jugoistočne Evrope.

Dosadašnji direktor sektora energetike i servisa za oblast Jugoistočne Evrope Dragoljub Damljanović imenovan je za direktora prodaje za pametne mreže (Smart Grid) za područje celog sveta.

"Naši prioriteti i ubuduće će biti pružanje inovativnih rešenja iz oblasti automatizacije i upravljanja energijom, vrhunska usluga usmerena ka krajnjim korisnicima i razvijanje lokalne privrede kroz širenje mreže lokalnih partnera", izjavila je Karićeva povodom imenovanja.

Schneider Electric je na tržištu Srbije više od dve decenije i nudi digitalna rešenja u oblasti energetike i automatizacije, u cilju efikasnosti i održivosti.

Zajedno sa lokalnim partnerima i renomiranim kompanijama prisutnim u Srbiji, kroz potrebe sopstvenog i poslovanja partnera, podržava više od 3.000 radnih mesta.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво