Otkazani letovi "Er Srbije" za Njujork zbog remonta aviona

Kompanija "Er Srbija" je najavila da njen avion "erbas A-330", koji leti na liniji Beograd-Njujork-Beograd, neće biti u saobraćaju od 24. septembra do 6. oktobra zbog redovnog tehničkog održavanja.

Zbog toga će putnici sa četiri leta, sa linije Beograd-Njujork-Beograd, biti prebačeni na letove drugih kompanija ili će im biti ponuđen povraćaj novca, saopštila je "Er Srbija".

Nacionalni avio-prevoznik navodi da uvek planira redovno tehničko održavanje na početku niske sezone, kada je u mreži manja potražnja i broj putnika.

Tehnički pregled radi se na dve godine u skladu sa industrijskim standardima i za njega su bila ponuđena dva termina.

"Er Srbija" se, kako se navodi, odlučila za period u kojem letelica ima manji broj letova i najmanji broj putnika na koje će te promene uticati.

Kako je navedeno, putnici su obavešteni o promenama, a za sve dodatne informacije na raspolaganju im je Kontakt centar kompanije (011 311 21 23 ili 0800 111 528).

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво