Mihajlovićeva sa direktorom "Vansija": Učinićemo beogradski aerodrom najboljim u regionu

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović sastala se sa novim generalnim direktorom "Vansi erports Serbija" Fransoom Berizom, sa kojim je razgovarala o ulaganjima u Aerodrom "Nikola Tesla" s obzirom na to da je francuska kompanija preuzela upravljanje beogradskim aerodromom, na osnovu potpisanog ugovora o koncesiji na 25 godina.

Zorana Mihajlović je istakla da veruje da ćemo u godinama koje dolaze videti velike rezultate od koncesije Aerodroma "Nikola Tesla".

"Mi smo partneri u ovom poslu i u obostranom interesu je da ispunimo ciljeve definisane ugovorom, jer ovo je projekat od nacionalnog interesa za Srbiju i verujem da ćemo u godinama koje dolaze videti velike rezultate od koncesije Aerodroma 'Nikola Tesla'", rekla je Mihajlovićeva.

Ukazala je da je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture tu da pruži svu neophodnu podršku kako bi efikasno realizovali dogovorene planove i "učinili da se aerodrom još brže razvija, a Srbija postane čvorište vazdušnog saobraćaja u regionu".

Fransoa Berizo istakao je da kompanija "Vansi" poseduje ogromno iskustvo i znanje potrebno za unapređenje jednog aerodroma i da su tu da doprinesu daljem razvijanju beogradskog aerodroma.

"Strateški ciljevi su nam isti, tu smo da učinimo Aerodrom 'Nikola Tesla' još operativnijim i vaša podrška nam je izuzetno značajna", zaključio je Berizo.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво