Četvorodnevna "inspekcija" Zorane Mihajlović na Koridoru 10

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović boraviće od srede do subote na istočnom kraku Koridora 10.

Tokom boravka na istočnom kraku Koridora 10 Mihajlovićeva će sa saradnicima biti svakodnevno prisutna na gradilištu na poslednjoj deonici u izgradnji, Bancarevo-Crvena Reka, i imati sastanke u kampu u Beloj Palanci sa izvođačima radova i ostalim učesnicima u projektu.

Tokom posete istočnoj Srbiji, pored kontrole radova na Koridoru, potpredsednica Vlade razgovaraće i sa načelnicima okruga, sa lokalnim samoupravama iz Pirotskog i Topličkog okruga, sa predstavnicima Slobodne zone Pirot, i imati sastanke sa državnim i javnim preduzećima iz resora.

Predviđeni su, između ostalog i sastanci i zajednički obilasci deonica istočnog kraka Koridora 10 sa regionalnom direktorkom Evropske investicione banke za Zapadni Balkan Dubravkom Negre, sa šefom Kancelarije Svetske banke u Srbiji Stivenom Ndegvom i ministrom transporta, informacionih tehnologija i komunikacija Bugarske Rosenom Željazkovim.

Mihajlovićeva će obići i radove na izgradnji stanova za snage bezbednosti u Vranju i proveriti funkcionisanje saobraćaja u letnjoj sezoni na deonicama Koridora 10 kroz Grdeličku klisuru, koje su u maju puštene u saobraćaj.

broj komentara 1 pošalji komentar
(utorak, 16. jul 2019, 12:43) - Vlatko [neregistrovani]

Gde su profesionalni Inspektori!?!?

Nije mi jasno zasto ona mora da ide u tzv; " Inspekciju"!? Zar ova drzava nema profesionalnih inspektora koji bi redovno obilazili gradjevinske projekte, uzimali i kontrolisali uzorke i uspostavljali stanje izgradnje!? Ovakva "inspekcija" moze kasnije svima da nam se razbije o glavu ukoliko se uspostavi da je Koridor uradjen neprofesionalno i bahato samo da bi zadovoljili njenu " inspekciju" a mi naknadno treba da placamo popravke i zakrpe!