Ana Brnabić sa kineskim partnerima

Predsednica Vlade Ana Brnabić razgovarala je sa predstavnicima kompanije "China Communications Construction Company" o projektima koje Vlada Srbije realizuje sa ovom kineskom kompanijom, koja uspešno posluje u 157 zemalja sveta.

Premijerka Brnabić izrazila je zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom i naglasila da zahvaljujući profesionalnom odnosu ove kompanije, svi projekti koji se realizuju u Srbiji dobro napreduju, kao i da je saradnja Vlade Srbije sa ovom kineskom kompanijom izuzetna.

Premijerka je istakla da je veoma zadovoljna početkom izgradnje deonice auto-puta Preljina - Požega i izrazila očekivanje da će do kraja godine biti otvorena deonica Koridora 11 od Surčina do Obrenovca.

Predsednica Vlade je dodala da ćemo se fokusirati na to da radovi na brzoj saobraćajnici Novi Sad - Ruma na Fruškogorskom koridoru počnu u poslednjem kvartalu ove godine.

Predstavnici kompanije China Communications Construction Company (CCCC) su izrazili zahvalnost Vladi Srbije na poverenju i naglasili da će, kao i do sada, radove izvoditi na najkvalitetniji i najsavremeniji način, uz poštovanje dogovorenih rokova.

Pored dobre i efikasne saradnje sa institucijama Republike Srbije, kao razlog uspešnog poslovanja CCCC istakao je i dobru saradnju sa domaćim kompanijama.

Sagovornici su potvrdili da se aktivnosti na izgradnji kinesko-srpskog industrijskog parka u Beogradu nastavljaju zadovoljavajućim tempom, a u toku su i aktivnosti na pripremi projekta izgradnje auto-puta od Požege do Boljara na granici sa Crnom Gorom, između ostalih projekata.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи