"Er Srbija" pojačala kabinsku i letačku posadu

Kompanija "Er Srbija" zaposlila je više od sto novih članova kabinske posade, kao i 21 mlađeg kopilota na ATR i "erbas" avionima čime se pripremila za najavljeno proširenje mreže u redovnom i sezonskom saobraćaju sa 21 linijom, od kojih je devet iz Beograda, a 12 iz Niša.

Iz "Er Srbije" navode da su istovremeno organizovali školovanje za svoje pilote, od kojih je njih 11 ispunilo uslove da budu unapređeni u poziciju kapetana ili pređu na drugi tip letelice.

Pored toga, pokrenut je proces selekcije novih persera, odnosno vođa kabinske posade, koji će se do sredine juna birati među kabinskim osobljem.

Generalni direktor "Er Srbije" Dankan Nejsmit navodi da su najbolji pojedinci iz kompanije dobili šansu da napreduju, a da su istovremeno pojačali svoje redove mladim i kvalifikovanim kadrovima koje su zaposlili.

"Predstojeći period za nas je izuzetno važan. Najznačajnije povećanje broja destinacija do sada jeste rezultat napornog timskog rada i uveren sam da ćemo, uz podršku novih članova tima, sigurno biti zadovoljni rezultatima", izjavio je Nejsmit, navodi se u saopštenju "Er Srbije".

Nacionalni avio-prevoznik od juna će povezati Beograd sa – Kijevom, Madridom, Barselonom, Rijekom, Krasnodarom, Helsinkijem, Kairom, Nicom i Zadrom.

Sredinom jula, "Er Srbija" uspostavlja i 12 novih linija iz Niša do Nirnberga, Frankfurta (Han), Hanovera, Fridrihshafena, Karslruea, Salcburga, Rima, Bolonje, Budimpešte, Geteborga, Ljubljane i Tivta.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво