Mali o švajcarcima: I dalje razgovaramo, optimista sam

Ministar finansija Siniša Mali navodi da su u toku razgovori Udruženja banaka i građana zaduženih u švajcarcima. Očekuje da će se naći rešenje koje bi zadovoljilo obe strane i da će se Zakon krajem nedelje naći u Skupštini na glasanje.

Siniša Mali navodi da su se razgovori vodili tokom vikenda, a da su nastavljeni i danas.

"Ja sam optimista jer smo se saglasili oko većine delova leks specijalisa, ostala su još dva člana. Tu ima više strana, a malo je vremena. Očekujem da će se to ovih dana završiti i da će zakon krajem nedelje biti u Skupštini", navodi Mali.

Poziva na strpljenje kako se ne bi narušili pregovori koji su u toku.

"Težak je zakon, rešavamo problem od pre 12 godina, želimo da građanima koji su zaduženi bude bolje. Tu smo negde sa rešenjem, sačekajmo da vidimo da li ćemo uspeti da se usaglasimo pre protesta koje je najavilo Udruženje 'Efektiva'. Ja se nadam da ćemo do kraja dana imati dobru vest za građane", navodi ministar.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво