Postavljene kamere na Južnom kraku Koridora 10

Video-nadzor duž gradilišta Južnog kraka Koridora 10 (Grdelica - Vladičin Han) je postavljen, a do kraja nedelje se očekuje ugradnja kamera i na potezu Istočnog kraka tog dela auto-puta, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Nadzorne kamere na gradilištima Koridora 10, Južnom kraku, postavljen je na nekoliko lokacija, a Tunel Manajle pokriva 16 kamera.

U resornom ministarstvu kažu da trenutno razmatraju tehničke i druge opcije za omogućavanje javnog video-striminga, a "o mogućnostima i eventualnom pristupu linku, javnost će biti blagovremeno obaveštena".

Kako je ranije najavila ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, "u svakom trenutku tokom 24 sata svi će moći da vide kako se i da li se radi na gradilištima", kako bi se pratili ali i ubrzali građevinski radovi na koridorima.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се