Erlajnrejting: "Er Srbija" najbolja kompanija u regionu

"Er Srbija" je saopštila da je najbolje ocenjena avio-kompanija u regionu u ovoj godini prema analizi portala za rejting u oblasti civilne avijacije "Erlajnrejting".

Uz maksimalnih sedam zvezdica u kategoriji bezbednosti, srpski nacionalni avio-prevoznik ocenjen je sa pet zvezdica za kompletan proizvod i uslugu, čime je "Er Srbija" najbolje ocenjena avio-kompanija jugoistočne Evrope.

"Ovaj rezultat potvrđuje da stalno napredujemo i unapređujemo uslugu koju pružamo putnicima. Bezbednost je uvek na prvom mestu, a najveća ocena to i potvrđuje", izjavila je direktorka za komercijalu "Er Srbije" Dragana Frantov Nikolić.

Uz ocenu bezbednosti i kvaliteta usluge, Erlajnrejtings, uz čestitku glavnog i odgovornog urednika Džefrija Tomasa, ističe i bogat istorijat srpskog nacionalnog avio-prevoznika.

"'Er Srbija' je važan pokretač ekonomije od trenutka kad je nastala. Avio-kompanija ima modernu flotu aviona i sada je operativno među najboljima", izjavio je Tomas.

broj komentara 4 pošalji komentar
(četvrtak, 11. okt 2018, 13:42)
Nenad [neregistrovani]

Bravo .....

Svaka vam cast ja sam ovo i ocelivao, ni malo nisam zalio za JAT om. Dosta smo mi vukli sve u bivsoj Jugi na svojoj grbaci i posle najgore prolazili.

(četvrtak, 11. okt 2018, 13:05)
anonymous [neregistrovani]

Region

Naravno da jeste najbolja,bravo!!!Ja putujem cesto...samo malo ljubaznosti,osmeh...stjuardesa bilo bi jos bolje.

(četvrtak, 11. okt 2018, 12:47)
anonymous [neregistrovani]

Region????

Skoplje Tirana Pristina Sarajevo?????

(četvrtak, 11. okt 2018, 12:32)
anonymous [neregistrovani]

Kad bi..

Bila bi jos bolja da uskladi cene leta sa ostalim avioprevoznicima.