"Lidl Srbija" otvara prodavnice 11. oktobra

Kompanija "Lidl Srbija" počeće sa radom 11. oktobra otvaranjem 16 prodavnica u 12 gradova širom zemlje, potvrđeno je RTS-u. Potrošače će dočekati više od 1.000 prodavaca i asortiman od 1.500 proizvoda. Do kraja godine još sedam prodavnica.

Građani Beograda, Bora, Zrenjanina, Kragujevca, Leskovca, Niša, Novog Sada, Smedereva, Sombora, Subotice, Užica i Šapca prvi će imati priliku da u kupuju domaće i robne marke "Lidla" u prodavnicama te kompanije.

Martina Petrović iz Sektora korporativnih komunikacija "Lidl Srbija" rekla je za RTS da će u Beogradu biti otvoreno pet objekata – na Konjarniku, Vidikovcu, Trošarini, Novom Beogradu i u Borči.

"Potrošačima ćemo ponuditi asortiman od 1.500 proizvoda, ali ono što je posebno važno jeste da ćemo nastaviti sa širenjem maloprodajne mreže sa sedam novih prodavnica do kraja godine i naravno sa još prodavnica u mesecima koji dolaze", rekla je Martina Petrović.

Inače, kompanija "Lidl Srbija" saopštila je da su u tom preduzeću uzbuđeni što će sledeće nedelje moći da usluže potrošače.

"Verujemo da ćemo zadobiti njihovo poverenje kroz pažljivo odabran asortiman proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta i ponudu jedinstvenih 'Lidl' brendova koji im do sada nisu bili dostupni u Srbiji", rekla je Martina Petrović.

"Lidl" prodavnice u Srbiji su standardizovane i građene po novijem konceptu, koji podrazumeva moderniji dizajn, veći prodajni prostor, prostranija parking mesta, više prirodnog svetla, veću energetsku efikasnost i atraktivan izgled u skladu sa ciljevima "Lidla", navedeno je u saopštenju.

U proces izgradnje prodavnica, kompanija "Lidl Srbija" aktivno je uključila domaću građevinsku industriju angažovanjem 200 podizvođača – projektantskih, nadzornih i izvođačkih firmi.

Krajem 2010. nemački prodajni lanac registrovao je firmu pod nazivom "Lidl Srbija". Taj savremeni diskont deo je "Švarc grupe". U našoj zemlji ima veliki logistički centar u Novoj Pazovi, a za sada ima 1.500 zaposlenih.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи