Izabrane dve najuspešnije poslovne žene u Srbiji

Direktorka preduzeća "Novitas Consult" Marija Ignjatović i direktorka putničke agencije "Travel Boutique" Ana Petrović izabrane su za najuspešnije poslovne žene u Srbiji i predstavljaće je na regionalnom takmičenju u Ljubljani.

Marija Ignjatović i Ana Petrović će se takmičiti za prestižnu nagradu "Veuve Clicquot Business Woman Award" koja se dodeljuje za najuspešniju poslovnu ženu u regionu bivše Jugoslavije.

Ignjatovićeva kaže da već pet godina vodi preduzeće za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom.

U njenoj firmi radi 18 osoba sa invaliditetom, ali očekuje da će broj zaposlenih u narednom periodu biti veći.

"Naša misija je da oni budu srećni, zaposleni i povećaju svoje samopouzdanje", navela je Ignjatovićeva i dodala da je cilj takve osobe osnažiti kao bića, članove porodice i društva.

Preduzeće se bavi, navodi Ignjatovićeva, pakovanjem voća i povrća, kao i pakovanjem kancelarijskog materijala, reklamnog materijala.

Anu Petrović je njena najveća strast – putovanja, navela da 2010. godine otvori turističku agenciju "Travel Boutique" koja se vremenom pozicionirala kao vodeća agencija za individualna putovanja.

U polufinalu takmičenja našle su se i direktorka kompanije "Mat Media Plus" Iva Medić i vlasnica ateljea i brenda "Boya Porcelain" Bojana Brkić.

broj komentara 1 pošalji komentar
(petak, 14. sep 2018, 10:18)
anonymous [neregistrovani]

Bravo

Dame. Srecno na daljem putu:-)