Agentima za nekretnine u Čikagu predstavljen "Beograd na vodi"

Za tržište nekretnina u Srbiji i mogućnosti investiranja i kupovine stanova u "Beogradu na vodi" interesuju se i agenati za nekretnine s druge strane Atlantika, u Sjedinjenim Američkim Državama.

Priličan broj agenata za nekretnine srpskog porekla koji žive u Čikagu i okolini okupio se na prezentaciji o investiranju u nekretnine u Srbiji i saradnji između agenata za nekretnine iz Srbije i SAD, koja je krajem jula održana u čikaškom restoranu "Skadarlija", prenela je Srpska televizija u SAD. 

Prestavnici kompanije "Universal Commercial Capital" iz Kalifornije, suorganizatori ovog događaja, održali su prezentaciju o "Beogradu na vodi" i mogućnostima kupovine nekretnina na tom projektu.

Oni su izložili program kreditiranja državljana Amerike ukoliko žele nekretninu u "Beogradu na vodi", pri čemu je direktor "Universal Commercial Capital" Erik Tran, koji dugi niz godina uspešno posluje na više kontinenata, istakao da njegova kompanija nudi povoljne kredite u Americi za srpske državljane za kupovinu stanova u ovom elitnom stambenom kompleksu.

Direktor internacionalne prodaje kompanije "Universal Commercial Capital" za istočnu Evropu, Aziju i deo Amerike Marija Petrović, održala je prezentaciju o ponudi stanova u okviru prve faze projekta. 

Istakla je da je Rezidens zgrada u "Beogradu na vodi", koja se sastoji od dve kule, već prodata, i da ima stanova u ponudi za zgrade koje počinju da se grade u narednom periodu. Ona je najavila da će krajem septembra biti održan veliki skup na kojem će projekat "Beograd na vodi" biti predstavljen velikoj srpskoj dijaspori u Americi.

Slaviša Pešić, direktor agencije za kupoprodaju nekretnina "Riznica" iz Niša i potpredsednik stručnog saveta "Klaster Nekretnina", upoznao je učesnike skupa sa kvalitetima koje Srbija ima i objasnio zašto je dobro investirati u nekretnine u Srbiji.

Pešić je, takođe, pozvao kolege iz SAD na konferenciju "Nauči da uspeš", koja je već postala brend poznat u svetu nekretnina, a koja će se po četvrti put održati u aprilu 2019. godine u Beogradu.

Cilj prezentacije je bio da se uspostavi poslovna saradnja agenata srpskog porekla iz države Ilinois i agenata iz Srbije. Prvi preduslov za to je već ispunjen, budući da je udruženje agencija za nekretnine iz Srbije, "Klaster nekretnine", potpisalo ugovor o saradnji sa Nacionalnom asocijacijom agenata nekretnina iz SAD, čime se pridružilo najvećoj asocijaciji agenata nekretnina na svetu. 

Time je potvrđeno da je kodeks etike koji se primenjuje u Srbiji usaglašen sa kriterijumima koje imaju trgovci nekretninama u SAD i omogućena je direktna saradnja između trovaca nekretninama dve države na najvišem profesionalnom nivou. 

Srpska televija iz SAD dodaje da će uskoro mreža agenata za nekretnine i iz Srbije i nekoliko udruženja iz Ilinoisa potpisati ugovore o saradnji i omogućiti svojim klijentima viši nivo usluga.

Događaj su organizovala udruženja agenata nekretnina iz Čikaga - "Ilinois Realtors" i "Mainstreet organization of Realtors", uz podršku "Chicago Assoiation of Realtors" i "North Shore Association of Realtors", a iz Srbije agencija "Riznica". 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво