Obnavlja se još jedna deonica Grebenskog puta na Fruškoj gori

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je početak radova na deonici Grebenskog puta na Fruškoj gori, od hotela "Norcev" do raskrsnice sa državnim putem IIA--100. 

Planirano je da oko 9,5 kilometara puta bude obnovljeno do kraja ove godine, a radove sa 304 miliona dinara finansira Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine. 

Mirović je podsetio da je prošle godine obnovljena deonica puta od Iriškog venca do Elektrovojvodine, a da su na inicijativu Pokrajinske vlade u toku radovi i na trasi od Banstola do Sremskih Karlovaca.

"Ovi radovi su deo programa o kojem smo govorili pre dve godine i koji predviđa obnovu Grebenskog puta u celoj dužini. Posla ima dosta, jer je Grebenski put dugačak oko 56 kilometara, a pojedine deonice u veoma su lošem stanju, jer u njih nije ulagano gotovo pet decenija", kazao je Mirović. 

Dodao je da je već obezbeđena građevinska dozvola da se naredne godine nastavi i sa radovima prema zapadnoj strani Grebenskog puta od Venca do raskrsnice za Letenku i Vrdnik. 

Obnova Grebenskog puta će dati dodatni potencijal za razvoj turizma na Fruškoj gori, uveren je Mirović, koji je naveo i da su na inicijativu Pokrajinske vlade u toku i drugi radovi na obnovi putne infrastrukture u sremskim opštinama Inđija, Irig, Sremski Karlovci, na putnom pravcu od Begeča do Bačke Palanke, od Opova do Debeljače. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво