Imenovan novi direktor "Koka-Kole HBC" za Srbiju i Crnu Goru

Svetoslav Atanasov imenovan je za generalnog direktora kompanije "Koka-Kola HBC Srbija i Crna Gora". Na čelo kompanije dolazi sa mesta generalnog direktora "Koka-Kola HBC Bugarska" na kojoj je bio od 2014. godine.

Atanasov je svoju karijeru u kompaniji "Koka-Kola HBC" počeo 1999. godine, a najavljuje da će nastaviti da razvija poslovanje u Srbiji, "sa posebnim fokusom na kontinuirano usavršavanje zaposlenih, dalje osnaživanje odnosa sa kupcima i unapređenje kvaliteta života u zajednici".

"Prilika da vodim najuspešniji tim u okviru ‘ Koka-Kola HBC' grupe je izuzetna čast i posebno me raduje što im se pridružujem u godini obeležavanja pola veka poslovanja u Srbiji. Siguran sam da ćemo baš u godini jubileja zajedno postaviti nove temelje za rast u narednih 50 godina. To je veliki izazov za mene, ali imajući u vidu snagu i posvećenost tima u Srbiji i Crnoj Gori koji je razvio Aleksandar Ružević, verujem u zajedničke uspehe i održivi razvoj ove kompanije", smatra Atanasov.

Dosadašnji direktor Aleksadar Ružević karijeru nastavlja u " Koka-Koli HBC Rusija".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи