Stalan dijalog sa investitorima za unapređenje uslova poslovanja

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović, razgovarala je sa predsednicom Saveta stranih investitora (FIC) Janom Mihajlovom o sprovođenju reformi i unapređenju poslovnog ambijenta u Srbiji.

Zorana Mihajlović i Jana Mihajlov su se saglasile da je za sprovođenje preporuka poslovne zajednice važno da postoji stalan i efikasan dijalog između predstavnika Vlade i stranih investitora, kako bi zajednički dolazili do rešenja koja će doprineti unapređenju uslova poslovanja u Srbiji.

"Radna grupa Vlade Srbije i Saveta stranih investitora za sprovođenje preporuka iz "Bele knjige" formirana je u januaru 2017. sa ciljem da se efikasnije sprovode preporuke ove organizacije za poboljšanje poslovnog ambijenta u Srbiji", saopšteno je iz kabineta potpredsednice Vlade.

Preporuke se razmatraju kroz rad šest podgrupa specijalizovanih za oblast – poreza, rada, inspekcija i bezbednosti hrane, nekretnina i izgradnje, elektronskog poslovanja, e-trgovine i e-uprave, i stečaja i deviznog poslovanja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи