Jača saradnja banjalučkog i beogradskog aerodroma

Vršilac dužnosti generalnog direktora Aerodroma "Nikola Tesla" Saša Vlaisavljević razgovarao je sa v. d. generalnog direktora Međunarodnog aerodroma "Banja Luka" Duškom Kovačevićem, o unapređenju saradnje dva aerodroma.

Unapređenje saradnje, aktivnosti u sferi komercijalnog poslovanja, uključujući pomoć pri dovođenju novih avio-kompanija u Banja Luku, bile su glavne teme razgovora u Beogradu između čelnih ljudi Aerodroma "Nikola Tesla" i Međunarodnog aerodroma "Banja Luka".

"Saradnja Aerodroma 'Nikola Tesla' i Aerodroma 'Banja Luka' zasnovana je na tehničkoj pomoći, koju stručne službe beogradskog aerodroma pružaju kolegama u Banja Luci. Stručna pomoć predstavlja donacije aerodromske opreme i obuke koje Centar za stručno osposobljavanje pruža u oblasti poslova iz zemaljskog opsluživanja", saopšteno iz beogradske vazdušne luke.

Sastanku su takođe, u ime Aerodroma Nikola Tesla, prisustvovali i – izvršni direktor Raša Ristivojević, direktor Tehnike Dragan Dimitrijević, direktor Obezbeđivanja Vladimir Mićić, direktor Komercijalnog poslovanja i marketinga Miodrag Mirković, kao i Dario Srdić, šef službe Prihvata i otpreme Međunarodnog aerodroma "Banja Luka".

Predstavnici menadžmenta aerodroma Banja Luka u pratnji kolega sa beogradskog aerodroma obišli su aerodrom "Nikola Tesla", gde su se upoznali sa tehnologijom prihvata i otpreme putnika i prtljaga, opslugom vazduhoplova, kao i izvršenim investicijama u cilju modernizacije i unapređenja infrastrukture Terminala 1 i Terminala 2.

broj komentara 0 pošalji komentar