Beograd na sajmu turizma u Moskvi

Poslovni ljudi i turisti iz Rusije imaće priliku da do 15. marta upoznaju turističku ponudu Beograda na Sajmu turizma u Moskvi, najznačajnim poslovnom sajmu u toj zemlji.

Prema saopštenju iz Turističke organizacije Beograda u ponedeljak 12. marta, uoči početka sajma, održana je specijalna prezentacija turističke ponude Beograda i Srbije za predstavnike medija i turističkih agencija kojoj su prisustvovali prvi sekretar Ambasade Srbije u Rusiji Boris Sekulić, direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović, i zamenik direktora Turističke organizacije Beograda Slobodan Unković. 

Prezentaciju, organizovanu u restoranu "Nikola Tesla", ispratio je veliki broj medija među kojima su Nešnal Džiografik, Loficej Vojaž, Diskaveri, TTG Raša, Metro, GEO, Vakrug Svjeta, SmartDžurnij, 100dorag, Turizm, Vesti.ru, Votpusk.ru, RIA Novosti, Kamsamolskaja Pravda i mnogi drugi.

Turistička organizacija Beograda će na Moskovskom sajmu, posvećenom prvenstveno poslovnim posetiocima, predstaviti ponudu naše prestonice za turiste iz Rusije, koji se prema statističkim podacima za iz njihovog saopštenja za 2017. godinu nalaze na 12. mestu po broju dolazaka i na 6. mestu po broju ostvarenih noćenja u Beogradu.

broj komentara 0 pošalji komentar