APR: Registrovan prvi preduzetnik elektronskim putem

U Agenciji za privredne registre danas je registrovan prvi preduzetnik korišćenjem sistema za podnošenje elektronskih prijava, a u pitanju je "RAS LIFT", radnja za montažu i servis liftova iz Novih Banovaca, saopštio je APR.

Osnivač je na jednostavan i lak način popunio e-prijavu, potpisao je svojim e-potpisom, a naknadu za osnivanje platio elektronski platnom karticom, navodi se u saopštenju.

Kako je prijava uredno popunjena, za kratko vreme je na sajtu APR-a objavljeno rešenje o osnivanju, čime je osnivanje preduzetničke radnje završeno bez obilaska ijednog šaltera, uz značajnu uštedu vremena i novca.

broj komentara 1 pošalji komentar
(ponedeljak, 08. jan 2018, 15:26) - Anonymus [neregistrovani]

Važi, važi

Jedan je uspeo da se registruje, a koliko nas nije uspelo da se registruje?! To nigde ne spominjete?! Ja sam samo jedan od onih koji nisu uspeli i upravo sam poslao kompletnu dokumentaciju poštom! Ko je bre lud da pravi formu na stranu, umesto gore dole?!?!? Na celom internetu se podaci unose u vertikalnim formama jedino je APR morao u horizontalnoj, da mi je samo znati koji genijalac je to smislio?!