Od zapuštenog planinarskog doma do hotela sa dve zvezdice

Novi hotel “Babin Zub” od juče na Staroj planini prima svoje prve goste. Ovaj hotel je 100 odsto u vlasništvu države i u njemu je posao našlo 50 radnika. To je pokušaj da se pravim ljubiteljima skijanja pruži smeštaj na samoj stazi, a i da se povoljnim cenama skijanje na Staroj planini približi porodicma.

Od zapuštenog planinarskog doma do hotela sa dve zvezdice trebalo je samo mesec dana. Napor koji je uložen da se staro odmarilšte EPS-a koje nije radilo preko pola decenije renovira vidljiv je na svakom koraku. 

Skijaši koji nisu imali alternativu sada u novom hotelu "Babin Zub" imaju na raspolaganju 20 soba i dva apartmana, odnosno sa 60 ležajeva. 

"Cene će biti, pošto je tamo usluga drugačijeg tipa, od 15 pa do 40 evra u zavisnosti od toga da li se uzima noćenje sa doručkom ili pun panison", kaže Goran Karadžić, direktor hotela.

Svako ko dođe u ovaj hotel osetiće domaćinsku atmosferu i biće uslužen sa specijalitetima ovoga kraja. Gosti koji žele više mogu uživati u svim sadržajima hotela Stara planina kao što je spa-centar, teretana, sa 50 odsto popusta.

"Ono što je bitno naglasiti da smo zadržali nivo cena iz 2014. godine da izađemo u susret turistima u Srbiji", kaže pi-ar hotela Jelena Kotlaja.

Novi hotel "Babin Zub" biće posebno atraktivan leti jer za planinare i ljubitelje prirode. U satavu hotela su i košarkaški tereni tako da se očekuju i sportisti na pripremama.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво