Niš–Stokholm, nova linija "Rajanera" tokom zime

Niskotarifna avio-kompanija "Rajaner" uvela je u zimski red letenja još jednu destinaciju iz Niša, a reč je o Stokholmu Skavsta, saopšteno je iz te kompanije. 

Redovan putnički avio-saobraćaj na relaciji Stokholm Skavsta–Niš–Stokholm Skavsta obavljaće se dva puta nedeljno u zimskoj sezoni letenja utorkom i subotom.

Do sada je "Rajaner" iz Niša imao redovan putnički avio-saobraćaj do i iz Berlina Šenefelda, Bratislave, Diseldorfa Veze i Milana Bergamo.

Obeležavajući novi zimski red letenja s novom linijom do i iz Stokholma Skavsta, "Rajaner" je omogućio kupovinu karata po ceni od 9,99 evra za period putovanja u januaru 2018. godine.

Kupovinu karata po navedenoj ceni je moguće izvršiti do ponoći 19. novembra 2017. godine na sajtu kompanije www.ryanair.com.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи