Kurs za naredni dan

Narodna banka Srbije najavila je da će od 1. jula na internet stanici www.nbs.rs u 18 sati objavljivati zvanični srednji kurs dinara prema evru koji će se primenjivati narednog radnog dana.

Ranije objavljivanje informacija o kursu dinara blagovremeno će pripremiti učesnike za devizno poslovanje i doprineće stabilnijim odnosima na deviznom tržištu, ocenjuje u saopštenju NBS.

Centralna banka će radnim danima do 14.00 objavljivati i podatak o kretanju kursa dinara prema evru, baziran na trgovini devizama na međubankarskom deviznom tržištu do 12.30 tokom tog dana.

Cilj je da se obezbedi pravovremeno informisanje tržišta o kretanju kursa dinara, unapredi sistem izveštavanja banaka i omogući efikasnije praćenje i nadzor tokova na deviznom tržištu, piše u saopštenju NBS.

Kursne liste za zvanični srednji kurs dinara prema ostalim stranim valutama objavljivaće se, kao i do sada, u 08.00 sati.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво