Beogradski aerodrom uslužio više od četiri miliona putnika

Aerodrom "Nikola Tesla" saopštio je da je od početka godine uslužio 4.010.965 putnika.

"Aerodrom 'Nikola Tesla' Beograd registrovao je juče četvrtomilionitog putnika u ovoj godini. Ovakav rezultat beogradski aerodrom ostvario je tri nedelje ranije nego prethodne godine", navodi se u saopštenju.

Tokom avgusta kroz beogradski aerodrom prošao 641.371 putnik, što je povećanje za više od 50.000 putnika, odnosno devet odsto u odnosu na isti mesec prošle godine.

U prvih osam meseci ove godine, usluge beogradskog aerodroma koristilo je devet odsto više putnika u odnosu na isti period prošle godine.

Beogradski aerodrom, kako su naveli, već 14 meseci uzastopno beleži povećanje broja putnika zbog čega se očekuje da će do kraja godine ugostiti između 5,3 i pet i po miliona putnika.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи