Počeli nadzemni radovi na izgradnji Galerije u Beogradu na vodi

Na gradilištu "Beograd na vodi" počeli su radovi na izgradnji konstrukcije "BW Galerije" – najvećeg tržnog centra u Srbiji i u regionu.

Početku radova prisustvovao je generalni direktor "Beograda na vodi" Nikola Nedeljković, a taj projekat biće završen do 2020. godine.

Radove izvodi građevinska kompanija "Gradina", galerija će biti preko pasarele povezana sa kulom Beograd, a tržni centar će imati 3.700 paking mesta.

"BW Galerija" će biti jedna od centralnih tačaka projekta "Beograd na vodi" i prostiraće se na ukupnoj površini od 300.000 kvadrata, uključujući nadzemnu površinu od 143.000 kvadrata i 93.000 kvadrata koji su namenjeni za izdavanje sa bogatom ponudom maloprodajnih objekata.

Preduzeće "Beograd na vodi" započelo je početkom aprila radove na temeljima "BW Galerija", koja će uskoro postati najveći tržni centar u regionu.

Sa"BW Galerijom", kako je najavljeno, biće otvoreno novo poglavlje maloprodaje u Srbiji.

Doneće novi koncept kupovine, gastronomije i zabave, uz brojne pogodnosti i atrakcije na jednom mestu i za trižnio centar su zainteresovani neki od vodećih svetskih brendova, od kojih mnogi prvi put dolaze u Srbiju.

Kroz "BW Galerija" prolaze tri glavne avenije, a transparentni krov obezbeduje prirodno osvetljenje celog prostora, cime se u unutrašnjosti tržnog centra stvara osećaj kupovine na otvorenom.

Glavni projektant "BW Galerija" je RTKL, jedna od najvećih multidisciplinarnih projektantskih kompanija, dok je "Arhi pro" lokalni konsultant. Radove na temeljima je izvodio "Novkol", domaća građevinska kompanija specijalizovana za duboko fundiranje i postavljanje šipova.

Otvaranje "BW Galerije" zakazano je za 2020. godinu, kada će biti završena i prva faza projekta "Beograd na vodi".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара