"Jazaki" 26. septembra otvara fabriku u Šapcu

Japanska kompanija "Jazaki" otvoriće u utorak, 26. septembra fabriku u industrijskoj zoni u Šapcu gde će proizvoditi elektronske komponente za kamione za izvoz na evropsko tržište.

Fabrika u Šapcu, čija je izgradnja počela prošle godine, prostire se na 30.000 kvadratnih metara i u njoj će do 2019. godine biti zaposleno 1.700 radnika.

Kompanija "Jazaki" je osnovana 1929. godine, posluje u 45 zemalja, zapošljava oko 290.000 radnika i bavi se proizvodnjom i distribucijom električnih sistema, elektronskih instrumenata za auto-industriju i sarađuje sa najpoznatijim proizvođačima motornih vozila.

Najavljeno je da će otvaranju fabrike u Šapcu prisustvovati predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво