Mali: Biće otpuštanja u "Er Srbiji"

Predsednik Nadzornog odbora avio-prevoznika "Er Srbija" Siniša Mali najavio je da će biti otpuštanja u toj kompaniji, ali je dodao i da je ona profitabilna i stabilna.

U izjavi novinarima u Beogradu, Siniša Mali je naveo da je sve to deo normalnog procesa u privatnim kompanijama, a cilj je racionalizacija i povećanje profitabilnosti.

"Sve je to normalno, sve je to deo procesa gde pokušavate da smanjite troškove s jedne strane i povećate profit s druge strane. 'Er Srbija' je stabilna, po svakom parametru smo bolji nego prošle godine, i po pitanju profitabilnosti i po pitanju novih kilometara koje letimo", kazao je Mali novinarima u Beogradu.

Avio-kompanija "Etihad", u okviru koje posluje "Er Srbija", objavila je juče poslovne rezultate u 2016. godini po kojima je u gubitku 1,87 miliona dolara.

Mali tvrdi da se te cifre prevashodno odnose na poslovanje "Alitalije" i "Er Berlina", kao i da "Er Srbija" nije planirala ukidanje linije do Njujoka, jer za nju vlada veliko interesovanje.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво