Đorđević sa delegacijom kineskog "Hestila"

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević razgovarao je sa delegacijom kineske kompanije "Hestil Srbija", u čijem je sastavu "Železara Smederevo", o poslovanju te čeličane.

Đorđević je izrazio zadovoljstvo zbog sastanka na kome se upoznao sa radom "Hestila" i načinom funkcionisanja "Železare Smederevo".

Predstavnici kineske kompanije su informisali ministra o svom poslovanju i pozvali ga da poseti Železaru.

Ministar je naglasio da je izuzetno zadovoljan načinom na koji "Hestil" funkcioniše, jer radnici zahvaljujući investiciji te kompanije imaju zadovoljavajuća primanja i sigurnu perspektivu, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Takođe, naveo je ministar, sama kompanija postiže dobre rezultate u "Železari Smederevo", što je garant dugoročnog poslovanja u Srbiji, kakvo "Hestil" i planira.

Đorđević je prihvatio poziv "Hestila" da poseti "Železaru Smederevo" i upozna se na licu mesta sa radom i napretkom te čeličane za primer.

U delegaciji su bili zamenik direktora Liansi Vang, generalni savetnik za ljudske resurse i pravna pitanja, Nataša Tijanić, direktor za radne odnose, Aleksandar Ćamilović, i direktorka za kompenzacije i benefite – ljudski resursi i radni odnosi Jelena Dragović Trebješanin.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи