Aerodrom Niš uvodi let za Cirih

Aerodrom u Nišu uspostavio je saradnju sa švajcarskom avio-kompanijom "Germanija flu", i sada će na niškom aerodromu postojati novi let do Ciriha.

Generalni direktor avio-kompanije "Germanija flu" Tobijas Somandin rekao je da ova kompanija već leti na nekoliko destinacija na Balkanu, ali da je Niš izuzetno zanimljiv i atraktivan.

"Mnogo ljudi iz ove oblasti radi u Švajcarskoj i drago nam je da oni sada imaju direktan let", naveo je Somandin.

On je rekao da "Germanija flu" nudi uz kupovinu karte ceo paket, kompletan obrok i prvi prtljag besplatan, dok će drugi koštati 35 evra.

Predsednik nadzornog odbora Aerodroma Niš, Radoslav Bubanj, rekao je da taj aerodrom već sarađuje sa velikom kompanijama kao što su "Viz-er", "Svis-er", "Rajan-er", a sada i "Germanija flu".

"Oni nam svi sada dovode putnike u Niš, a mi dobijamo novu konekciju sa Švajcarskom", rekao je Radoslav Bubanj, predsednik Nadzornog odbora Aerodroma Niš.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво