Er Srbija: Rekordni rezultati u prvom kvartalu 2017.

Kompanija "Er Srbija" saopštila je da je u prvom kvartalu 2017. godine ostvarila do sada najbolje operativne rezultate.

U saopštenju se ističe da je prevezla 453.859 putnika u prva tri meseca 2017, što predstavlja povećanje od osam odsto u poređenju sa prvim kvartalom 2016. godine, kada je "Er Srbija" prevezla 419.824 putnika.

Pored porasta u prevozu putnika, kompanija je zabeležila i izuzetan porast u količini prevezenog tereta, sa 1.490 tona prevezenih u ovom kvartalu, što je 70 odsto više u odnosu na 877 tona prevezenih u 2016. godini.

Kapacitet za prevoz putnika, iskazan kao proizvod broja raspoloživih sedišta i ukupno pređenih kilometara "Er Srbije", dostigao je 834 miliona, što je uvećanje od 20 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

Uprkos značajnom povećanju kapaciteta, iskorišćenost kapaciteta za prevoz putnika porasla je na 67 odsto, što je porast sa 63,6 odsto u prvom kvartalu prošle godine, naglašava se u saopštenju.

"Naši operativni rezultati u prvom kvartalu 2017. godine su izvanredni i odražavaju naše kontinuirane napore da unapredimo ponudu i da zahvatimo veći deo saobraćaja ka Beogradu i iz njega", izjavio je generalni direktor "Er Srbije", Dane Kondić.

"Nastavili smo da poboljšavamo izbor i pogodnosti za naše goste time što smo uveli nove putne opcije u drugom kvartalu", dodao je Kondić, "tako da putnici sada mogu da unapred odaberu svoja sedišta, ili kupe dodatan prostor za prtljag ili ulaznice za naš 'premijum salon'".

"Uvođenjem ovih novih usluga, kao i putem drugih uzbudljivih planova koje imamo za 2017, obezbedićemo da se trend rasta iz prvog kvartala nastavi tokom godine", najavio je Kondić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво