Četiri nova leta "Vizera" iz Beograda

Najveća niskotarifna avio-kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi "Vizer" proslavila je dolazak drugog aviona u svoju bazu u Beogradu i uvođenje četiri nova leta, do Fridrihshafena, Nirnberga, Hanovera i Malte.

Avion "erbas A-320" sa 180 putničkih mesta leteće na tim linijama, rečeno je na konferenciji za medije na beogradskom Aerodromu "Nikola Tesla".

Do Fridrihshafena i Nirnberga je već uveden let, do Hanovera će leteti od sutra, a do Malte od 21. maja.

"Vizer" širenje u Srbiji je obeležio uz specijalnu promotivnu akciju sa popustom na cene avio-karata do 30 odsto na svim letovima, za rezervacije koje budu napravljene danas do ponoći.

Novi avion predstavlja ulaganje "Vizera" u Srbiju od dodatnih 99 miliona dolara i donosi otvaranje 36 novih radnih mesta u okviru baze "Vizera" u Beogradu.

Nove linije će imati po dva polaska nedeljno.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво