Tržni centar "Big fešn" otvoren na Karaburmi

Najveći šoping centar na desnoj obali Dunava "Big fešn" (Big Fashion), koji se prostire na oko 32.000 kvadratnih metara i ima više od 100 prodavnica svetskih i domaćih brendova, otvoren je na Karaburmi.

"Projekat od 80 miliona evra, vredan je najviše zbog toga što otvara preko 1.500 radnih mesta", rekao je direktor kompanije "Big Shoping Centers" Ejtan Bar Zeev na današnjoj svečanoj ceremoniji otvaranja.

Takođe je najavio i još jedan projekat kompanije na čijem je čelu, "Big šoping centar" na Vidikovcu, čije je otvaranje najavljeno za 2019. godinu.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali takođe je prisustvovao otvaranju, rekavši da je ponosan na to što je od stare fabrike koja je bila u stečaju napravljen novi, moderni šoping centar.

Ističe da sada stanari Palilule ne moraju da idu na Novi Beograd da bi obišli svetske brendove već im je to nadohvat ruke.

"To je pokazatelj da gradska uprava brine da svi građani imaju jednake uslove", istakao je Mali.

Najavio je i rekonstrukciju Ruzveltove ulice, radove na Adi Huji, a sve da bi, kako je rekao, Palilulu učinio boljim mestom za život.

Osim predstavnika kompanija i Malog, na svečanosti se obratila i ambasadorka Izraela u Srbiji Alona Fišer Kam, rekavši da su investicije koje od izraelskih investitora sve više pristižu u Srbiju dobar znak poverenja izraelskih investitora u Srbiju, ali i Srba u izraelske investitore.

Crvenu traku koja je simbolizovala otvaranje "Big fešna", presekli su direktor kompanije Palza Centers, koja je jedan od učesnika u projektu, Rabija Šihab i direktor "Big Shoping Centers" Ejtan Bar Zeev, nakon čega je "Big fešn" i zvanično otvoren.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи