"Er Srbiji" uručena nagrada za lidera među avio-kompanijama

Sinoć je u Njujorku "Er Srbiji" dodeljena nagrada za lidera na tržištu avio-kompanija u 2017. godini. Priznanje koje dodeljuje vodeći globalni medij koji prati zbivanja u avio-kompanijama širom sveta, u ime kompanije primio je njen direktor Dane Kondić.

Nagrada je "Er Srbiji" uručena na 43. dodeli prestižnih "Er transport vorld" (ATW) nagrada. Primajući nagradu, direktor "Er Srbije" rekao je da je to uspeh svih zaposlenih u avio-komaniji.

"Ovo nije posao, ovo je misija, a neuspeh nije bio opcija. Ceo posao iznet je na leđima nekoliko ljudi koji su bili posvećeni, ali ono što je još važnije jeste da je ideja rođena zahvaljujući dvojici ključnih igrača – našeg predsednika vlade Aleksandra Vučića, koji je imao viziju, hrabrost i odlučnost da Srbija ima nacionalnog avio-prevoznika. Za tu viziju trebao mu je protagonista i njega je našao u Džejmsu Hoganu, industrijskom partneru koji je tu viziju oživeo", rekao je direktor "Er Srbije" Dane Kondić.

Let Njujork–Beograd bio je kruna svega što je urađeno u poslednje tri i po godine, od kada je sklopljeno partnerstvo "Etihada" i JAT-a i osnovana "Er Srbija".

"To je posebna nagrada koja se dodeljuje komapniji koja se istakla, i to ne samo regionalno nego globalno. Dodeljuje se kompaniji koja je ili stvorila kreativno novo tržište ili uradila nešto izuzetno na tržištu. 'Er Srbija' je uradile obe te stvari, uspostavila je posle dugo vremena transatlantski let, i to je uradila u velikom stilu, sa odličnom uslugom za putnike", kaže Karen Voker, glavna i odgovorna urednica "Er transport vorlda".

Od minus 73 miliona evra u prvoj godini poslovanja, već je 2014. završena sa plusom od dva miliona, a trend je nastavljen u narednim godinama.

Nagrada za lidera na tržištu otvara i mnoga druga vrata, ocenjuju iz "Er transport vorlda".

"Srpska avio-kompanija vratila je Srbiju na međunarodnu mapu. Vaša zemlja postaje dobra turistička destinacija, do koje je sada lako dođi dobrom avio-kompanijom, tako da je korist dvostruka, i za 'Er Srbiju' i za samu zemlju", ističe Karen Voker.

"Er Srbija" se ove godine našla u društvu najboljih avio-kompanija, kao što su "Amerikan erlajns", "Junajted" i "Volaris".

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво