Otvoren sajam automobila u Beogradu

Ministar privrede Goran Knežević svečano je otvorio 53. Međunarodni salon automobila i 11. Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme "Moto strast" (Moto passion), na kojima je predstavljeno oko 410 izlagača iz 30 zemalja.

Sajam automobila i motocikala se održava pod sloganom "Godine prolaze, strasti ne prestaju", a za posetioce će biti otvoren do 2. aprila.

"Danas mi svi zavide, svi prijatelji, što ću pre njih moći da vidim nove modele. Za nas muškarce, fudbal i automobili su strast koja ne prestaje, kao što kaže slogan sajma", naveo je ministar.

Knežević je dodao da je Srbija u auto-industriji lider u regionu.

Na toj desetodnevnoj manifestaciji, koja se održava na Beogradskom sajmu u 10 hala, na više od 41.000 metara kvadratnih izložbenog prostora, biće predstavljena 34 automobilska brenda i 10 brendova proizvođača lakih privrednih vozila, 36 brendova motocikala, ATV i ostalih motornih vozila, i šest brendova bicikala.

BMV je za predstavljanje svojih modela i programa obezbedio ceo prostor hale 2-A Beogradskog sajma, gde će taj proizvođač predstaviti sve najbolje što u ovom trenutku proizvodi, uključujući premijere svojih električnih mašina "i-8" i "i-3", te novitete iz "serije 5", "sedmice" i "M-2".

Za razliku od prethodnih godina, ove godine su motocikli, kvadovi, ATV-ovi i bicikli predstavljeni u tri hale Beogradskog sajma (7, 8 i 9), koje su specijalno preuređene za izlagače i ljubitelje dvotočkaša.

Novina na ovogodišnjem Salonu automobila i Sajmu motocikala, čiji je slogan "Godine prolaze strasti ne prestaju", jeste narukvica od papira koju će dobijati svi posetioci koji kupe ulaznicu, kako bi lakše mogli da se kreću po celokupnom sajamskom prostoru.

Radno vreme sajma je od 10:00 do 20:00, a cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, 200 dinara za grupne posete, dok je za đake i studente cena karte 150 dinara.

Parking se plaća 100 dinara po započetom satu.

U četvrtak, 30. marta, kako su najavili organizatori, biće organizovan Porodični dan, kada će biti omogućena porodična poseta sajma po ceni od 500 dinara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво